Welkom op onze website! Hier vind je alle informatie over de peuterspeelzalen Christoffeltje, Catrijntje & Catootje in Almere.

Je vindt er onze visie, de historie  en de werkwijze van de juffies op de peuterspeelzaal. Bij ons kun je je kind vanaf 2 jaar 1 of 2 ochtenden per week laten spelen. Papa, mama, opa of oma mogen net zolang bij de allerkleinsten blijven als nodig is om ze vertrouwd bij ons te laten spelen. Het is voor allebei belangrijk dat bij ons spelen vooral leuk is en goed voelt.

Je kunt je kind op deze site aanmelden met het inschrijfformulier. (English: application form)

Maar kom, als je nog niet overtuigd bent, vooral met je kind vrijblijvend een kijkje op de speelzaal nemen. De telefoonnummers en e-mailadres voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag staan bij contact. Informatie over inschrijven, inschrijfgeld en opzeggen is terug te vinden in de spelregels. (English: financial regulations)

Veel plezier met het bekijken van wat wij te bieden hebben en wees welkom!

VERNIEUWD: de virtuele rondleidingen door onze locaties.

Actueel                                                                                                                           

Het is zomervakantie bij onze speelzalen. Vanaf 5 september zijn de locaties weer geopend. Informatie opvragen of aanmelden via internet is in de vakantie wel mogelijk. Bij onze locatie Christoffeltje zijn in mei diverse plekken op de ochtenden en de middagen beschikbaar gekomen door de uitstroom van een groep 4-jarigen. Met name op dinsdag en donderdag zijn stoeltjes vrij.
Bij Catrijntje en Catootje zijn beperkt peuterplaatsen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden voor een kennismaking.

Overzicht van nieuwsbrieven:

 

 

Read about us in your own language, or read about our worldwide education

Bestand:Flag of the United Kingdom.svg  Bestand:Flag of France.svg   Bestand:Flag of Iran.svg  Bestand:Flag of Turkey.svg Bestand:Flag of Morocco.svg Bestand:Flag of Lithuania.svg Bestand:Flag of Russia.svg Bestand:Flag of the People's Republic of China.svg